На сесії Тернопільської міської ради розглянули 272 господарських питань земельного законодавства

На сесії Тернопільської міської ради розглянули 272 господарських питань земельного законодавства

02.07.15 14:59 0 549
На 60 сесії Тернопільської міської ради депутати розглянули 272 питань земельного законодавства. Як пояснює міський голова Сергій Надал, усі розглянуті питання можна поділити на певні блоки, наприклад, виділення земельних ділянок учасникам АТО, закріплення землі за власниками гаражів або за ОСББ.

«З усіх питань, які були прийняті на останній сесії, 6 - це виділення земельних ділянок учасникам АТО, 69 закріплення землі під будинком і приватними домоволодіннями і городами, 18 - закріплення земель у власність та користування ОСББ, 71- продовження існуючих договорів оренди з підприємцями, 34 - закріплення землі за власниками гаражів, 12 - технічні зміни, 10 - винесення земельних ділянок на аукціон та викуп, 5 - укладення тимчасових договір сервітут та 47, які складають у зв’язку з переходом права власності від одного суб’єкта господарювання до іншого», - розповідає Сергій Надал.

Нагадаємо, що за ініціативи міського голови розгляд земельних питань на сесії Тернопільської міської ради відбувається обов’язково у присутності заявників із фото- та відео трансляцією на екрані вигляду об’єкта, який розглядається.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ