В Закарпатській області володимир Чубірко провів прийом громадян

В Закарпатській області володимир Чубірко провів прийом громадян

03.07.15 10:07 0 535
Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко провів прийом громадян. Загалом прийшло на прийом більше 50 краян з усіх куточків області. Більша частина питань, що піднімалася людьми стосувалися питань медичного забезпечення.

«Висновок можу зробити категоричний – міністру охорони здоров'я пану Квіташвілі треба дослухатись порад свого співвітчизника Саакашвілі та піти з посади. 95% всіх звернень стосувалися виключно питань медичної галузі. В людей через дорожнечу ліків не вистачає грошей на їх купівлю. Ми в області вже виділили 5 мільйонів гривень на лікування важкохворих, купуємо і за обласний бюджет і вакцини. Але зробити реформу в галузі має зробити саме міністерство. Скільки ми чуємо про страхову медицину? А в результаті маємо катастрофічну ситуацію в галузі. Порожні обіцянки і ніяких реальних кроків. Міністру слід піти з посади, такий стан справ у галузі до добра не призведе», – зазначив керівник ради.

Володимир Чубірко чимало питань вирішив невідкладно, частину – скерував до відповідних обласних інстанцій, з окремих – дав чіткі роз'яснення відповідно до чинного законодавства.

Прес-служба облради

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ