Діти із Львівщини безкоштовно відпочивають на Закарпатті

Діти із Львівщини безкоштовно відпочивають на Закарпатті

03.07.15 15:39 0 539
Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Шаяни», що в селі Ракош на Хустщині – чи не єдиний у області табір, де діти із соціально незахищених сімей можуть відпочити безкоштовно. Наразі в закладі проходять оздоровлення 180 дітей, більшість із яких «соціальні» школярі зі Львівщини.

-Маємо три групи вихованців пільгових категорій із Львівської області, також є дві групи з Київщини та група дітей працівників освіти з Вигорадівщини, Ужгорода та Хуста. Загалом протягом літнього сезону плануємо прийняти 320 школярів. На жаль, це всього 40 відсотків від тієї кількості учнів, яких ми оздоровили торік, – розповів для редакції новин «Карпатського об'єктива» директор ТОВ «Шаяни» Степан Тегза. – Приблизно зміна триває 21 день. Тож протягом цього часу молодь їздить на екскурсії у визначні куточки нашого краю, купається у басейні класу «люкс», може займатися спортом на спеціальних майданчиках. Крім того, підопічні забезпечені п'ятиразовим вітамінним харчуванням, п'ють мінеральну воду, оздоровлюють душу і тіло.

Тож із відкриттям зміни шкільну юнь вітали керівники табору та педагоги. Зокрема, директор закладу Беата Піпусь зазначила, що проживатиме малеча у комфортних 2, 3 та 4-місних кімнатах, оснащених санвузлами, гарячою водою, матиме можливість проявити таланти під час різноманітних конкурсів, вікторин та табірних олімпійських ігор.

Читайте також:

Їдемо в село Шаян

Самі діти ж організували під час урочистої лінійки імпровізований концерт, де співом та танцями довели, що не талановитої юні в Україні немає.

Хочеться вірити, що відпочинок у серці Карпат піде на користь вихованцям табору і залишить у пам'яті дітей незабутні згадки.

Марина АЛДОН

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ