У Львівській області завершилася заключна конференція щодо спільного міжнародного навчання ДСНС та НАТО UKRAINE-2015

У Львівській області завершилася заключна конференція щодо спільного міжнародного навчання ДСНС та НАТО UKRAINE-2015

03.07.15 15:19 0 493
2 липня завершилася заключна конференція щодо спільного міжнародного навчання Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Євроатлантичного координаційного центру з реагування на надзвичайні ситуації цивільного характеру з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій UKRAINE-2015.

Упродовж чотириденної зустрічі учасники навчань UKRAINE-2015 обговорили основні організаційні моменти, сценарій та розклад навчань, та оглянули територію, де будуть проводитися міжнародні тренування.

Важливу частину питань, що стосуються організації та співпраці, рятувальники мали можливість обговорити під час засідання робочих груп. Нагадаємо, що робота у групах відбувалася з таких напрямків: головна робоча група, підгрупа USAR, підгрупа з питань медицини, з радіаційного, хімічного та біологічного захисту, підгрупи Координаційного центру з проведення операцій на місцях та з питань ЗМІ.

На підсумковому засіданні представники кожного з напрямків представили остаточні сценарії проведення тренувань, визначили логістику та необхідне для навчань оснащення.

Керівник Євроатлантичного координаційного центру з реагування на надзвичайні ситуації Гюнтер Бретшнайдер подякував українським колегам за якісно організовану та проведену зустріч. Він зазначив, що усі цілі, поставлені перед початком роботи конференції, визначені. В свою чергу, директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Григорій Марченко сказав про те, що Україна надзвичайно відповідально готується до проведення даного заходу й продовжуватиме працювати у інтенсивному режимі. Також, приймаюча українська сторона готова виконати усі необхідні вимоги аби навчання пройшли ефективно й корисно для усіх учасників.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Департамент ...
Наступна новина: Рятувальники допомогли ...

КОМЕНТАРІ