Релігійні громади Вінниччини активно долучаються до оздоровчої кампанії 2015 (+фото)

Релігійні громади Вінниччини активно долучаються до оздоровчої кампанії 2015 (+фото)

03.07.15 14:18 0 531
24 червня та 1 липня відбулося відкриття табірних змін у двох дитячих оздоровчих стаціонарних таборах «Мир і радість» м. Вінниці та «Джерело любові» с. Коло-Михайлівка, які діють під опікою церков християн віри євангельської Вінницької області.

Досвідчені педагоги-наставники поєднують розвиток творчих здібностей дітей з християнськими принципами та цінностями такими як: любов, радість, мир, довготерпіння, милосердя, доброта та віра.

Цього року перша табірна зміна урочисто відкрила двері для 156 дітей у таборі «Мир і радість» та 150 дітей у таборі «Джерело любові», віком від 6 до10 років.

Протягом літньої оздоровчої кампанії планується оздоровити близько 900 дітей віком від 6 до 16 років. У таборах діють гуртки рукоділля, дітям забезпечено 5 разове харчування, проживання в комфортабельних будиночках, які знаходяться в екологічно чистій зоні.

«Приємно, що у таборі відпочивають не лише прихожани церкви ХВЄ. до нас приїхали діти з малозабезпечених сімей, громадян, що вимушено переселені зі Сходу країни та учасників АТО, - зазначив голова Вінницького обласного управління християн віри євангельської Михайло Якобчук. - Нам дуже важливо, щоб після повернення додому діти не лише почувалися відпочилими, але й отримали певні знання, переоцінку цінностей, виховання почуття відповідальності, обов'язку, постійності».

Начальник управління національностей та релігій облдержадміністрації Ігор Салецький взяв участь в урочистому відкритті першої табірної зміни табору «Мир і радість» м. Вінниці та привітав з вдалим початком зміни керівництво табору, педагогів та юних вихованців, побажав добре та змістовно відпочити, зміцніти, стати здоровішими та сильнішими, отримати якнайбільше приємних вражень, щоб гарні спогади про перебування у таборі залишилися надовго.

Зворушлива атмосфера море посмішок, щирих побажань та привітань, радісні обличчя, як дітей, так і дорослих свідчили про те, що свято відкриття першої зміни стало ще однією яскравою сторінкою в житті церкви та нашого краю.

































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: головою ...
Наступна новина: Чернівчани поділились ...

КОМЕНТАРІ