В Чернігівській області через безпечність батька ледь не загинула дитина

В Чернігівській області через безпечність батька ледь не загинула дитина

03.07.15 15:33 0 512
01 липня о 23:00 у Чернігові до Служби порятунку «101» зателефонувала жінка та повідомила, що її чоловік разом з 9-річним сином попливли на моторному човні по р. Старик в районі сіл Повідов і Прохорів Чернігівського району та зникли.

На місце події одразу виїхав аварійно-рятувальний підрозділ, а також до пошуків долучилися прикордонники. Тим часом фахівцям оперативно-координаційного центру обласного Управління ДСНС України за допомогою мобільного телефону вдалося кілька разів вийти на зв’язок з чоловіком. Проте той відмовився вказати своє місце знаходження і загалом поводився не адекватно. Після кількох годин нічних пошуків, близько 3-ї години було знайдено напівзатонулий човен і дитину, яка ледь трималася за нього. Врятованого хлопчика доставлено на берег. Він зазнав переохолодження, але стан його здоров’я задовільний. Пошуки батька дитини тривають.

За попередніми даними встановлено, що зниклим є 39-річний мешканець м. Ірпінь Київської області, який разом з родиною та товаришем приїхали на Чернігівщину рибалити.

Управління ДСНС У Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Діти із Львівщини ...

КОМЕНТАРІ