В Чернівецькій області рятувальники провели лекцію з правил безпеки для працівників пенсійного фонду

В Чернівецькій області рятувальники провели лекцію з правил безпеки для працівників пенсійного фонду

03.07.15 15:45 0 511
Для навчання правил безпеки мешканців Чернівецької області рятувальники організовують чимало зустрічей та профілактичних бесід. Основним завданням, яке ставлять перед собою працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області на таких заходах, є навчання громадян правилам безпеки та виховання у них розуміння того, що власна безпека це справа, насамперед, самих людей.

Так, 2 липня рятувальники провели профілактичну роботу із співробітниками Управління пенсійного фонду України в місті Чернівці, який знаходиться в обласному центрі по вул. Головній. Під час заходу, рятувальники нагадали працівникам фонду про всі небезпеки, які характерні для літнього періоду року. Зокрема, особливу увагу приділялося безпечному відпочинку на воді та у лісах. Для більш детальнішої ілюстрації даних правил рятувальники продемонстрували присутнім відеоролики з правилами безпеки.

Також в ході зустрічі працівники пенсійного фонду задавали рятувальникам власні питання. Наприклад, людей цікавило як слід поводитися у разі виявлення невідомих предметів в людних місцях. Це пояснюється тим, що в Чернівцях трапляються випадки виявлення підозрілих предметів на вулиці чи поблизу різних будівель. «На щастя, усі ці знахідки не несли в собі загрозу, однак в таких випадках обережність ніколи не буває зайвою. Не торкайтеся невідомого предмету самі і не дозволяйте робити це іншим людям. Потрібно відразу повідомляти про знахідку за номерами 101 або 102» – сказали рятувальники присутнім.

Окремо фахівці Управління ДСНС звернули увагу співробітників пенсійного фонду на важливості дотримання протипожежних правил. Рятувальники ознайомили присутніх із ситуацією з пожежами в Чернівецькій області та з причинами їхнього виникнення. Разом з цим, працівники Управління ДСНС зазначили, що у багатьох випадках можна запобігти поширенню пожежі, ліквідувавши її вогнегасником на початковій стадії горіння. Проте це вимагає від людей вміння користуватися первинними засобами пожежогасіння, тому рятувальники проінструктували людей щодо правильного користування вогнегасником. Наостанок, рятувальники вручили працівникам пенсійного фонду листівки та буклети із правилами безпеки.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Діти із Львівщини ...
Наступна новина: На Вінничині під час пожежі ...

КОМЕНТАРІ