У Тернополі,Хоросткові й Бережанах потрібно оцінити об’єкти оренди

У Тернополі,Хоросткові й Бережанах потрібно оцінити об’єкти оренди

03.07.15 15:02 0 601
З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість трьох об'єктів державної власності.

У Тернополі це нежитлові приміщення загальною площею 98,3 кв.м у будівлі ремонтно-складського комплексу на вул. Галицькій, 40, що перебуває на балансі Автогосподарства УМВС України в Тернопільській області.

У Хоросткові (вул. Б. Лепкого, 21А) – технічний майданчик площею 15 кв.м для розміщення контейнера та одного антено-місця, що перебуває на балансі Хоростківського професійного сільськогосподарського ліцею.

У Бережанах (вул. Шевченка, 1) – одна кімната загальною площею 45,99 кв.м на першому поверсі будівлі «Рідна школа», що перебуває на балансі Державного історико-архітектурного заповідника у м. Бережани.

Конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 16 липня 2015 року о 10 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно вартості й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов'язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 9 липня 2015 року включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Департамент ...

КОМЕНТАРІ