Зведений загін працівників ДАІ Рівненщини отримав чергову нагороду (+фото)

Зведений загін працівників ДАІ Рівненщини отримав чергову нагороду (+фото)

03.07.15 11:42 0 517


Працівників Державтоінспекції Рівненщини нагородили грамотою Національної гвардії України за сумлінне виконання своїх службових обов'язків у зоні антитерористичної операції.

Ситуація у державі залишається непростою, тому інспектори ДАІ краю продовжують захищати свою Батьківщину та забезпечувати мир та спокій на рідній землі.

– 27 травня в зону АТО у черговий раз вирушив зведений загін працівників ДАІ Рівненщини. Це вже дев'ята ротація наших інспекторів, – наголосив начальник УДАІ УМВС України в Рівненській області Олександр Семенюк. — Більшість із тих, хто уже побував на Сході України, за виконання покладених на них завдань були нагороджені грамотами та медалями.

За весь період проведення антитерористичної операції працівники ДАІ Рівненщини проявили себе з найкращого боку. Неодноразово затримували осіб, підозрюваних у тероризмі, вилучали незаконну зброю, а також допомагали населенню.

За вмілі та рішучі дії під час спільного виконання службово-бойових завдань в зоні проведення антитерористичної операції цього разу зведений загін УДАІ УМВС України в Рівненькій області нагородили грамотою Національної гвардії України.

Впевнені, що особовий склад Державтоінспекції Рівненщини і у подальшому виконуватиме усі поставлені перед ним завдання, аби небо над головами наших співвітчизників було мирним.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Чернівцях відкриють ...

КОМЕНТАРІ