Бінарні опціони: як почати заробляти

Бінарні опціони: як почати заробляти

03.07.15 12:27 0 963

Бінарний опціон – це опціон, результати купівлі якого обумовлюються лише двома напрямами розвитку подій: ставка робиться на збільшення вартості активу або ж на її зниження. До уваги не береться величина, на яку змінюється курс. Важливий лише вектор зміни ринкової ціни відносно поточної. Наприклад, трейдер (покупець) придбаває бінарний опціон по біржовим акціям корпорації Gazprom з поточною вартістю 100.00 та обирає опціон «підвищення». Якщо за визначений договором час ринкова ціна активу збільшиться бодай до 100,1%, трейдер отримає право на винагороду в повному розмірі. У разі зменшення ринкової ціни чи її незмінності покупець опціону зазнає збитків, так як не отримує прибутку, а опціон втрачає будь-яку юридичну значущість.

У якості базових активів частіше всього виступають індекси, валютні пари, банківські метали (золото, платина), сировинний товар (нафта, газ, сталь), акції відомих компаній та ін. Торгівля бінарними опціонами з боку продавця забезпечується брокерами, що мають для цього відповідний сервіс та ліцензію встановленого законом зразка. Щоб трейдер отримав змогу придбати опціон, йому слід звернутись до брокера через його торгівельну платформу, наприклад https://binex.ua/ua/index.html. Стати трейдером може будь-яка повнолітня особа, що зареєструвалась належним чином на он-лайн-сервісі та відкрила базовий, початковий депозит, прийняла договірні умови.

Розмір початкового депозиту у різних гравців фінансового ринку може помітно відрізнятись. Одна компанія ставить за умову обов’язкове внесення не менше 200 дол. США, інша – обіцяє гарантований прибуток вже за 2 долари. Звісно, це суттєвий чинник. Та даний момент слід розглядати в комплексі з іншими факторами, що впливають на остаточний вибір надійного партнера. Так, важливим показником являється дохідність опціонів. Діапазон цифр: 30-90%. Дана величина залежить як від виду активу, терміну дії опціону, так і від внутрішньою політики брокера.

Немало уваги досвідчені трейдери приділяють і функціональності платформи. Цей пункт передбачає наявність корисних та працюючих індикаторів, економічних календарів, різноманітних графіків, що демонструють загальні і специфічні тенденції ринку активів. Ще один критерій – ефективність служби підтримки трейдерів, яка повинна забезпечувати клієнтів інформацією 24 години на добу, 7 днів на тиждень.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Новий Розділ: вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ