У Рівненській області рятувальники провели пожежно-тактичні навчання на місцевому хлібокомбінаті

У Рівненській області рятувальники провели пожежно-тактичні навчання на місцевому хлібокомбінаті

05.07.15 08:04 0 470
3 липня в місті Здолбунів на території ТОВ «ІФК Євроінвестбуд» пройшли тренувальні тактико-спеціальні навчання щодо гасіння пожеж та проведення рятувальних робіт на об’єктах зберігання і переробки зерна.

У тренуваннях прийняли участь співробітники 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Рівненській області, Здолбунівського управління по експлуатації газового господарства, КЗ Здолбунівська станція "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Навчання пройшли за планом, підрозділи діяли злагоджено та професійно. Після шикування учасників навчань їх керівник начальник ДПРЧ-18 майор служби цивільного захисту Олег Голодько підвів підсумки, давши оцінку «добре».

«Головна мета – перевірка боєздатності пожежно-рятувального підрозділу, а саме проведення ними розвідки, визначення вирішальних напрямків оперативних дій, здійснення оперативного розгортання, евакуації людей, виконання заходів з безпеки праці, а також відпрацювання питання взаємодії підрозділів з черговими силами об’єкта та службами цивільного захисту району досягнута", - зазначив керівник підрозділу.

Співробітниками управління реагування на надзвичайні ситуації обласного управління Держслужби з НС, що були присутні на навчаннях, здійснювалася оперативна перевірка якості організації та проведення даних навчань, а також готовність ланки пожежогасіння об’єкту та пожежно-рятувального підрозділу до дій за призначенням.

Здолбунівський РС ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Ужгороді з пластикових ...

КОМЕНТАРІ