Рівненська область: рятувальники удосконалюють способи порятунку громадян на воді

Рівненська область: рятувальники удосконалюють способи порятунку громадян на воді

05.07.15 09:07 0 564
02 липня рятувальниками Клеванської та Сарненської пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Рівненській області, з метою удосконалення професійних навиків порятунку людей на воді в літній період та надання громадянам першої невідкладної медичної допомоги потерпілим при утопленні, провели спеціальні навчання.

В ході тренувань було практично відпрацьовано різні способи порятунку громадян на воді, порядок надання домедичної допомоги та взаємодію органів управління і сил, які залучаються до оперативного реагування.

Особовий склад працівників Служби порятунку на практиці удосконалив методи роботи щодо підтримання в постійній готовності сил та засобів до оперативного реагування у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на водних об'єктах, а також способи проведення рятувальних, аварійних та інших невідкладних робіт при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на водоймах.

Як показує практика, такі навчання дозволяють не лише додатково перевірити боєготовність рятувальних підрозділів, а й скоригувати та вдосконалити рівень координації дій під час порятунку людей на водних об’єктах Рівненщини.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волонтери Хмельниччини ...
Наступна новина: Голова Закарпатської ОДА ...

КОМЕНТАРІ