У Рівненській області підприємець шукає працівників і пропонує хорошу зарплату

У Рівненській області підприємець шукає працівників і пропонує хорошу зарплату

05.07.15 08:44 0 998
Черговий міні-ярмарок вакансій для продавців непродовольчих товарів відбувся 30 червня у приміщенні Рівненського міського центру зайнятості. Приватний підприємець Іван Сарана звернувся за допомогою в підборі претендентів, які б бажали працювати з групою дезінфікуючих пральних та миючих засобів.

Під час проведення заходу Іван Володимирович продемонстрував різноманітну продукцію, розповів про плани на перспективу. Роботодавець повідомив, що продукція є безфосфатною.

З 25-ти присутніх безробітних та шукачів роботи виявили бажання працювати за цим напрямком шестеро осіб. Їм було запропоновано вивчити інформацію щодо групи товару та зустрітись з роботодавцем на робочому місці. Також неабиякий інтерес викликала пропозиція підприємця щодо оплати вартості проїзду на роботу та з роботи, можливість розпочати робочий день з 9.00 або з 14.00 години, два вихідних дні, один з яких на вибір.

На сьогоднішній день вже підібрано одного претендента і укладено договір на стажування.

Іван Сарана виявив сподівання швидко знайти працівників, так як висока якість продукції та доступна ціна вже завоювали попит споживачів на ринку, та й заробітна плата від 3 тисяч гривень на місяць не залишить довго очікувати бажаючих працювати.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Чернівці: До 31 грудня діє ...

КОМЕНТАРІ