Рівненщина: нетверезий водій – потенційна небезпека! (+фото)

Рівненщина: нетверезий водій – потенційна небезпека! (+фото)

05.07.15 10:34 0 548


Дорога – дуже вимоглива й часом невблаганна, вона не вибачає неуважності чи легковажного ставлення. На жаль, ситуація на автошляхах вже давно порівнюється з бойовими діями, адже щороку сумна статистика ДТП поповнюється тисячами нових фактів.

Незважаючи на профілактичні заходи, що постійно проводяться працівниками ДАІ Рівненської області, у поточному році спостерігається зростання кількості дорожньо-транспортних пригод з вини водіїв, які керували транспортними засобами у стані сп'яніння. Так, з початку року зареєстровано 129 таких пригод. За аналогічний період минулого року – 93. Варто зазначити, що із загальної кількості зареєстрованих ДТП вказаного виду булоі зафіксовано 27 автопригод з потерпілими, внаслідок яких 5 людей загинуло та ще 35 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

? Працівники ДАІ Рівненщини під час несення служби орієнтовані на виявлення грубих порушень Правил дорожнього руху. А керування в стані алкогольного сп'яніння є саме таким. У середньому щодоби інспектори ДАІ області складають близько 20 адмінпротоколів за такий вид порушення, ? каже начальник Управління ДАІ Рівненщини Олександр Семенюк.

Звертаємо увагу на те, що однією з причин дорожньо-транспортного травматизму є низька дисципліна учасників дорожнього руху і відсутність елементарного взаєморозуміння між ними.

Саме тому кожній людині варто замислитися над цінністю свого життя, життя своїх близьких, змінити своє ставлення до правил поведінки на дорозі та неухильно їх дотримуватись.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ