Чернівецька область: на одній з пожеж,які виникли протягом доби,травмувався чоловік

Чернівецька область: на одній з пожеж,які виникли протягом доби,травмувався чоловік

05.07.15 08:24 0 572
Минулої доби в Чернівецькій області сталося 4 пожежі, на одній з яких був травмований чоловік. Так, у селі Маршинці Новоселицького району пожежа виникла в житловому будинку. Як з’ясувалося, всередині перебував чоловік 1957 року народження. Він спав і не відчував небезпеки. Пожежу помітили сусіди, які побачили, що з вікон іде дим. Вони повідомили про пожежу службу порятунку 101, після чого зайшли всередину будинку і допомогли чоловікові вийти на вулицю. Чоловік отримав опіки правої ноги І ступеня. Рятувальники міста Новоселиця, які прибули за місцем виклику, ліквідували пожежу, запобігши подальшому поширенню вогню. Завдяки цьому від знищення вдалося врятувати житловий будинок. Попередньою причиною виникнення пожежі є необережне поводження з вогнем самим травмованим під час паління в ліжку.

Ще 3 пожежі виникли в Чернівцях. Зокрема, по вул. Б. Хмельницького обласного центру вогнем був охоплений житловий будинок. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 1, які прибули на місце події за лічені хвилини, оперативно локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок. Постраждалих на пожежі немає.

Окрім цього, пожежі в Чернівцях виникали в господарській будівлі по вул.. Заводській та в квартирі одноповерхового житлового будинку по вул. Рози Люксембург. В обох випадках бійці пожежно-рятувальних підрозділів ліквідовували пожежу, не допустивши її поширення на значну площу. При цьому рятувальники врятували від вогню 1 будівлю. Загиблих та травмованих немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: інформація ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ