В Івано-Франківській області спортсмени-прикладники змагалися у пожежній естафеті

В Івано-Франківській області спортсмени-прикладники змагалися у пожежній естафеті

05.07.15 08:38 0 546
З липня на спортивно-оздоровчому комплексі Управління ДСНС в області імені Героїв-пожежних не вщухали справжні олімпійські пристрасті: відбувся четвертий етап Чемпіонату – пожежна естафета.

Пожежна естафета – забіг на чотириста метрів, у котрому беруть участь четверо спортсменів із однієї команди, завданням яких є: насамперед, пробігти із драбиною-палкою по даху хатини, потім передати естафету наступному спортсмену, завдання якого пробігти якомога швидше стометрівку, подолавши при цьому перешкоду - високий паркан. Третій спортсмен, перейнявши естафету з пожежним рукавом долає восьмиметровий бум, а потім під’єднює рукави до розгалуження та прокладає рукавну лінію. Завершує пожежну естафету етап, під час якого спортсмен повинен загасити полум’я у спеціальному протвені. Рух кожного спортсмена у пожежній естафеті завжди прораховується до сотої долі секунди, адже у командній роботі саме чіткість та злагодженість дають найкращі результати.

Лідером у цьому виді змагань стали спортсмени збірної Івано-Франківської області, другими стали юнаки з Миколаївщини, а третє місце дісталося прикладникам з Волинської області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ