Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту продовжує визначати своїх переможців

Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту продовжує визначати своїх переможців

05.07.15 08:50 0 575
2 липня після урочистого нагородження переможців забігів в підйомі по штурмовій драбині юніори та юнаки змагалися ще у двох видах: подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та в бойовому розгортанні.

Уже з перших секунд на стометровій смузі з перешкодами точилася безкомпромісна боротьба за лідерство. І в ході боротьби безсумнівною ставала одна істина – окрім спритності та хороших швидкісних характеристик спортсмен повинен мати залізну витримку та міцні нерви. Лідером у цьому виді серед молодшої групи учасників став Іван Дем’янчук з Рівненщини. Його результат – 18,03 секунди. У середній групі найкращий - Сергій Данильченко з Івано-Франківської області, а третє місце здобув Олександр Горохов із Миколаївщини.

Маленька перерва між виступами трохи ослабила азарт та спортивну напругу, але не зменшила прагнення команд до перемоги. Всі з нетерпінням очікували на початок змагань з бойового розгортання, яке по праву вважається найвидовищнішим та найскладнішим видом. Адже саме тут кінцевий результат залежить від багатьох чинників, і вправність та майстерність далеко не завжди гарантують перемогу. Саме це й створило справжню інтригу, передбачити кінцевий результат якої було не під силу нікому. Найкращими тут стали прикладники із Миколаївської області, які продемонстрували справжній бійцівський характер та командну гру і з блиском здобули перемогу. На другому місці – спортсмени з Івано-Франківської, на третьому – з Тернопільської областей.

3 липня програмою Чемпіонату передбачено пожежна естафета 4 по 100 метрів, урочисте закриття змагань та нагородження переможців.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: До 31 грудня діє ...
Наступна новина: У Львівській області

КОМЕНТАРІ