На Хмельниччині піротехніки знищили 26 вибухонебезпечних предметів

На Хмельниччині піротехніки знищили 26 вибухонебезпечних предметів

05.07.15 10:46 0 543
2 червня о 14:00 сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області в спеціально відведеному місці знищили 26 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Серед них різнокаліберні артилерійські снаряди та підривники до них.

Вибухонебезпечні предмети були виявлені вранці 2 червня під час проведення земляних робіт за межами смт. Дунаївці. Про місце знаходження небезпечних знахідок було повідомлено на пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Загалом, з початку року на території Хмельницької області піротехніки знищили 790 вибухонебезпечних предметів, з них 179 – у червні.

Шановні громадяни! Дотримуйтеся правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук, не переносьте, не розбирайте, тим більше не кидайте їх у багаття – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону – 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівне: "Спецкомбінат" ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ