У Хмельницькому відбулось урочисте відкриття спортивного комплексу

У Хмельницькому відбулось урочисте відкриття спортивного комплексу

05.07.15 09:22 0 549
У Хмельницькому відбулось урочисте відкриття нового спортивного комплексу з важкої атлетики, в якому взяв участь Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, Президент Національного Олімпійського Комітету України Сергій Бубка, а також відомі українські спортсмени-важкоатлети.

Голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний зазначив, що це вже другий такий спортивний клуб. Восени “Епіцентр” планує відкрити третій аналогічний спортивно-оздоровчий комплекс у Кам'янці-Подільському.

За словами народного депутата України, співвласника мережі гіпермаркетів “Епіцентр”, мецената Олександра Гереги, реконструкція цього спорткомплексу, яка тривала кілька місяців, – це перша черга. Наступним має бути зведення готелю, спортивної бази, реабілітаційного центру для спортсменів.

Голова адміністрації подякував сім'ї меценатів, які фінансують спорт і думають про оздоровлення нації.

Спортивний комплекс площею близько 1000 кв.м має найбільший в Україні зал з важкої атлетики, який нараховує шістнадцять стаціонарних та один загальний поміст. Спортивна споруда стане основою центру олімпійської підготовки українських спортсменів.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сьомий загін вінницьких ...

КОМЕНТАРІ