Ужгородського міліціонера покарали за «інвалідне» паркування

Ужгородського міліціонера покарали за «інвалідне» паркування

05.07.15 16:26 0 525
Міліціонера, який припаркував службовий автомобіль біля супермаркету «Сільпо» по вул. Минайській в м.Ужгород притягнуто до дисциплінарної та адміністративної відповідальностей.

За ініціативи начальника Ужгородського МВ УМВС підполковника міліції Романа Ігоровича Стефанишина по даному факту було проведено службову перевірку. В ході перевірки встановлено, що 29 червня 2015 року близько 19-ї години працівник міськвідділу міліції дійсно припаркував службовий транспортний засіб «Тойота Пріус» з державним номерним знаком 05-59 біля супермаркету «Сільпо» по вул. Минайській в м.Ужгороді.

За порушення транспортної та службової дисципліни працівника міліції притягнуто до адміністративної відповідальності згідно п. 15.9 (зупинка-стоянка) Правил дорожнього руху України. За вчинене, відносно міліціонера складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. До нього застосовано адміністративне стягнення у вигляді 255 (двісті п'ятдесят п'ять) гривень.

Читайте також:

В Ужгороді внаслідок ДТП «Volkswagen» залишився без бампера

Крім того, за порушення вимог нормативних документів МВС України та Управління МВС України в Закарпатській області в частині дотримання працівниками ОВС транспортної дисципліни, відповідно до п. 1 ст.12. Закону України «Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України» працівнику міліції оголошено усне зауваження.

«Така поведінка працівників міліції є неприпустимою і реакція на неї буде жорсткою. Протиправні дії з боку міліціонерів перебувають на особливому контролі керівництва управління. За кожним із таких випадків будуть призначені перевірки, а винні у порушенні законодавства будуть притягнуті до відповідальності», – наголошує Роман Ігорович Стефанишин.

Нагадаємо: інцидент, який отримав значний розголос у ЗМІ та соцмережах, насправді стався у понеділок, 29 червня, близько 19-ї години. Працівники міліції на автомобілі зі службовими номерами та відповідними наліпками припаркувалися на місці, що відведене для інвалідів біля супермаркету «Сільпо» на вул. Минайській в м.Ужгороді. Тоді міліціонери прибули на виклик, однак необачність не знімає відповідальності ні з кого, інформація Ужгородського МВ УМВС.

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті діє ...
Наступна новина: В Луцьку тимчасова ...

КОМЕНТАРІ