Закарпаття: судитимуть чоловіка,який перешкоджав професійній діяльності журналіста телеканалу «НТН»           

Закарпаття: судитимуть чоловіка,який перешкоджав професійній діяльності журналіста телеканалу «НТН»        

05.07.15 17:59 0 638
Прокуратурою Мукачівського району завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт відносно 34- річного мешканця Мукачівського району смт. Чинадієво, який грубо порушував громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчинене із застосуванням предмета спеціально заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень та умисне перешкоджання професійній діяльності журналістів (ч. 4 ст. 296, ч.1 ст. 171 КК України).

Особа обвинувачується в тому, що на початку червня поточного року перебуваючи у громадському місці, з хуліганських спонукань, затіяв сварку з двома громадянами, та використавши пістолет, здійснив три постріли у вказаних громадян, чим спричинив потерпілим тілесні ушкодження.

Через декілька днів, під час зйомки телевізійного сюжету з цього приводу штатним журналістом телевізійного каналу «НТН», зловмисник почав створювати йому умисні механічні перепони щодо одержання інформації, закриваючи рукою об’єктив відеокамери. Внаслідок чого телевізійника було позбавлено можливості скористатися своїм професійним правом журналіста на одержання інформації та проведення відеозйомки.

Наразі, обвинувальний акт стосовно обвинуваченого скеровано до суду для розгляду по суті. Про результати його розгляду судом прокуратурою буде поінформовано громадськість додатково.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 50-й кінофестиваль ...
Наступна новина: На Тернопіллі голова ...

КОМЕНТАРІ