В Луцьку тимчасова контрольна комісія міської ради обговорила тарифи на теплову енергію

В Луцьку тимчасова контрольна комісія міської ради обговорила тарифи на теплову енергію

05.07.15 16:33 0 599
Cьогодні відбулося засідання тимчасової контрольної комісії міської ради щодо захисту прав споживачів при встановленні тарифів на житлово-комунальні послуги.

Секретар міської ради Сергій Григоренко, депутати Василь Гриб, Андрій Козюра, Іван Корчук розглянули інформації, які були надані, відповідно до їхнього запиту, підприємствами ДКП “Луцьктепло” та ПАТ “Волиньгаз” щодо тарифів на газ та теплову енергію.

Депутати були одностайні у тому, що тарифи на централізоване опалення завищені, а тому потрібно активніше встановлювати загальнобудинкові прилади обліку теплової енергії.

Сергій Григоренко зазначав, що має працювати Державна програма, коштами якої будуть встановлені лічильники.

Іван Корчук акцентував на тому, що немає стабільності щодо встановлення усіх тарифів, зокрема, теплову енергію, водопостачання, водовідведення та інші. Потрібно встановлювати тарифи хоча б один раз в рік.

Члени тимчасової контрольної комісії міської ради щодо захисту прав споживачів при встановленні тарифів на житлово-комунальні послуги вирішили провести наступне засідання у вівторок, 7 липня, на якому заслухати керівників ДКП “Луцьктепло” про чинники, які формують тариф на теплову енергію, послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ