Луцьк: «Шкіряний м'яч» серед клубів за місцем проживання

Луцьк: «Шкіряний м'яч» серед клубів за місцем проживання

05.07.15 16:58 0 752
Перший місяць літніх канікул міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» завершив міськими фінальними іграми з футболу «Шкіряний м'яч» серед команд клубів за місцем проживання за програмою спартакіади міста (V група). Щороку вихованці клубів по завершенні І етапу змагань серед дворових і вуличних команд виборюють звання найсильніших у фіналі у кожній з трьох вікових груп.

Поєдинки відбувались на футбольному полі НВК № 24. Турніри проходили у два етапи. На першому етапі, шляхом жеребкування, команди були поділені на дві групи і грали в одне коло один з одним. На другому етапі відбулись стикові ігри.

У молодшій віковій групі (2003-2004 роки народження) перше місце виборола команда клубу «Білий м'яч» (спеціаліст Юрій Остромецький). Другу сходинку посіла команда клубу «Олімпія» (спеціаліст Ніна Лисенко), а замкнули трійку призерів футболісти клубу «Стріла» (спеціаліст Галина Тимощук).

У середній віковій групі (2001-2002 роки народження) призерами стали: І місце - клуб «Стріла» (спеціаліст Галина Тимощук), ІІ місце - клуб «Лучеськ» (спеціаліст Наталія Зінь), ІІІ місце — клуб «Олімпія» (спеціаліст Ніна Лисенко).

У старшій віковій групі (1999-2000 роки народження) переможцями стали юні спортсмени клубу «Білий м'яч» (спеціаліст Юрій Остромецький). Срібну нагороду виборола команда клубу «Олімпія» (спеціаліст Ніна Лисенко). І третю сходинку у напруженій боротьбі посіла команда клубу «Лучеськ» (спеціаліст Наталія Зінь).

Змагання пройшли на належному рівні. Команди учасники показали свої вміння у грі та волю до перемоги, а також отримали заряд позитивних емоцій та спортивного азарту.

Переможці були нагороджені дипломами комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ