Квадроцикл і його використання

Квадроцикл і його використання

06.07.15 07:50 0 1901

З кожним роком на дорогах нашої країни з’являються все нові і нові види транспорту. Людська думка не стоїть на місці. Кожна людина прагне досконалості, вимагає певного комфорту в тій чи іншій ситуації.  Хто хоч раз спробував їхати по бездоріжжю мене добре зрозуміє. Звичайну машину приходиться постійно підштовхувати, витягувати з ями. І досить часто приходиться йти десь у село, шукати коней, щоб тебе витягли. Погодьтеся, ситуація не з приємних. А якщо ще і погодні умови не сприятливі, то зовсім вже стає сумно від такої перспективи.  

 Що таке квадроцикл?

Ви знаєте що таке квадроцикл? Квадроцикл - це транспорт з чотирма колесами. Квадроцикли в основному  використовують для бездоріжжя, завдяки своїм габаритам він легко може їздити на таких дорогах, на яких жодна машина не зможе проїхати. Вперше про транспортний засіб на чотирьох колесах почали говорити ще у IXX столітті, але назвати той транспорт квадроциклом не можна, тому що він був на механічному ходу. Лише через 70 років на чотирьох колісний велосипед було причеплено мотор. Квадроцикл потомок мотоцикла, а мотоцикл в свою чергу потомок велосипеда. А сам квадроцикл з’явився не так і давно понад 50 років тому. Першим хто представив всьому світу квадроцикл всім відома фірма  Honda. в Україні це чудо-транспорт з’явився пізніше.

Використання квадроциклів

Квадроцикл використовують як в спорті так і в побуті. Вони відрізняються  одне від одного і за габаритами, і за  швидкістю, і за ціною, доречі, в Україні ціна квадроцикла стартує від $ 2500.

  • Квадроцикли, які використовуються у побуті більш масивні.  До них можна причепити причеп, для використання у господарстві. Відповідно швидкість квадроцикла знижується, що не дуже впиває на їх значимість і застосування. Вартує побутовій квадро цикл значно дорожче спортивного, що і не дивно.
  • Спортивні квадроцикл легші, швидші, дешевші, мають більшу прохідність та менші габарити ніж у промислових. Спортивні квадроцикли, хоч і мають багато плюсів, але є один великий мінус, їхні моделі складні у керуванні, тому вони являються більш небезпечними для здоров’я ніж промислові.
  • Дуже добре зарекомендував себе квадроцикл в туристичному бізнесі. Цей  транспорт є популярним екскурсійним засобом. Багато екскурсій, особливо в горах, пропонують проводити  на квадроциклах. Завдяки цьому транспортному засобу, ви побачите такі місця, куди просто автомобілем доїхати неможливо, а дійти пішки надто довго та  складно. Квадроцикли можна віднести до   екстремального відпочинку, оскільки він не закритий, ви можете роздивитися все навкруги не пропустивши нічого.

Висновки

Як бачимо, квадроцикли знайшли своє  місце в цьому світі, у них досить широкий спектр застосування, а їх можливості ще не зовсім вивчені, і в майбутньому ми побачимо нове використання квадроциклів. А  от у туризмі вони  виявилися на своєму місці.  Якщо ви хочете подарувати людині незабутні враження, якщо людина любить екстрим і активний відпочинок, то поїздка на квадроциклі саме те що йому потрібно. Для керування таким транспортом не потрібні водійські права, тому керувати ним може будь хто, але не потрібно забувати про безпеку не лише свою, а й оточуючих і їздити думаючи.





Источник: http://www.foxwell.kiev.ua/produktsiya/mototekhnika/kvadrotsikli.html
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Фитнес центр «Индиго» в ...
Наступна новина: Що таке міжнародні ...

КОМЕНТАРІ