Благодійний фестиваль «На крилах надії» зібрав талановитих буковинців

Благодійний фестиваль «На крилах надії» зібрав талановитих буковинців

06.07.15 14:39 0 835
Заключний етап благодійного фестивалю «На крилах надії» відбувається в Центральному парку культури і відпочинку імені Т.Шевченка. Цей багаторічний фестиваль – прекрасна нагода для людей з обмеженими можливостями взяти участь в творчих конкурсах, продемонструвати свої таланти в різних галузях, показати неймовірно цікаві роботи, зроблені власноруч. На майданчику біля Літнього театру – вишивка, бісероплетіння, картини, вироби з пластикових пляшок, ковані та скляні предмети інтер'єру. Творити, вишивати, співати, жити і радіти кожному прожитому дню – це своєрідне кредо тих, хто, незважаючи на обмежений фізичний розвиток, створює диво-вироби з підручних матеріалів, пише власні вірші чи малює.

У програмі фестивалю – ярмарок соціальних послуг, проведення засідання літературно-мистецького об'єднання «У родинному колі» в приміщенні ресторану «Паркова вежа» та гала-концерт «Акорди надії».

Зі словами привітання, захоплення силою і мужністю цих людей та щирими побажаннями здоров'я, успіхів та доброго настрою виступили організатори та гості, серед яких народний депутат України Максим Бурбак, заступник Чернівецького міського голови Марія Порчук, голова обласного товариства інвалідів Микола Рошко. Слова вдячності пролунали від члена товариства спинальників «Мрія» Орисі Курчак, яка випустила в небо символ миру і щастя – білих голубів, а також кольорові кульки як символ надій і бажань всіх учасників фестивалю.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Модная в 2015 году одежда

КОМЕНТАРІ