Волинські новини висвітлені в

Волинські новини висвітлені в "Таблоїд Волині"

07.07.15 18:25 0 2296
Волинські новини висвітлені в "Таблоїд Волині". Місто Луцьк – обласний центр прекрасної синьоокої Волині. Саме тут проходять всі самі цікаві і незабутні дійства, подивитись на які приїжджають люди з усієї області. І саме про все це пишуть у новому, але вже такому популярному виданні, «Таблоїд Волині». Статті цікаві, різноманітні, висвітлюють будь які події – це і виставки, театральні прем’єри, флешмоби, спортивні заходи і турніри, волинські новини. Хотілось би звернути увагу на такі заходи як концерти. Щотижня, чи навіть частіше, тут проходять культурні масові заходи відомих особистостей. Говорячи про концерти Луцька, то тільки з початку року їх відбулося більше двох десятків в різних концертних залах, нічних клубах і барах міста.

На Великдень в цьому році так хотілося свята, миру і добра, як ніколи. А тому багато благодійних організацій та благодійних фондів посприяли та зробили все можливе, щодо організації концертів. Одним з таких став концерт у Луцьку, чудовий, насичений і просто незабутній благодійний концерт «Надія». На концерт приїхало багато відомих колективів, серед яких Естрадно­ симфонічний оркестр, звуки якого пробирали всіх до сліз, неймовірно чарівний гурт «Солі Део». Також був  Хор «Санктус» , що представляв гурт церкви «Дім Євангелія», що знаходиться в місті. Луцьк, та всім відомий виконавець Олег Майовський, що є поетом та композитором, приїхав він з міста героя Києва.

Ну і не можливо згадати про таку чудову виконавицю Брію Блессінг, що була учасницею проекту «Голос країни», сама є родом зі Львова. У всіх дух захоплювало від  Валерія Щербина, який приїхав з міста Миколаєва, та виконував ряд неймовірно мелодійних і таких чаруючих пісень. Ще одним проривом року є  Гурт «Меоріт», що були переможцями фестивалю «Пісня року в християнстві2014», що проходив в місті Луцьку. Що може бути краще для зболілих українських сердець, як не пісня, що збадьорює і зігріває. Також матеріальна підтримка, тобто всі кошти що були зібрані, і вся зібрана сума виділялась для сімей, учасників АТО, ті що отримали травми і загинули.

Багато й інших концертів проходило в місті Луцьку та Волинській області. Протягом чотирьох днів було проведено близько 25 благодійних концертів, села і селища міського типу також підтримували цю ідею і масово проводили дані концерти. Головне що в кожному куточку області, можна було побачити очі, що світяться щастям і надією.
Источник: http://volyn.tabloyid.com/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Что такое реле давления

КОМЕНТАРІ