Вінницька область: підбито підсумки обласного етапу фестивалю дружин юних пожежників

Вінницька область: підбито підсумки обласного етапу фестивалю дружин юних пожежників

07.07.15 12:39 0 582
6 липня в Прибузькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті Вінницького району Вінницької обласної ради фінішував обласний етап XXI Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників. Дев’ять команд, що отримали перемогу на кущових змаганнях, в напруженій боротьбі підтверджували свої знання з правил безпеки життєдіяльності. Програма фестивалю включала такі конкурси такі, як «Візитка», Знавці пожежно-рятувальної справи», «Домашнє завдання», під час яких діти демонстрували тематичні виступи, танцювальні та вокальні здібності, а також знання правил безпеки життєдіяльності. Виступи команд були веселі, яскраві, наповнені тонким гумором та, крім цього, несли в собі багаж життєво важливих знань.

Одна за одною команди дружин юних пожежників пройшли й спортивні випробування. У конкурсі «Безпечна прогулянка» кожна команда отримала маршрутний лист із завданнями, де було зазначено порядок проходження етапів. Спортивні змагання проходили на відкритій території, під час яких діти повинні були зорієнтуватись як правильно діяти в різних ситуаціях: вправно користуватися пожежним спорядженням, орієнтуватися на місцевості, розрізняти отруйні гриби від їстівних, надавати першу медичну допомогу, правильно відповідали на запитання з основ медицини, долати навісну переправу, зав’язувати спеціальні вузли різними способами та умовно рятувати потерпілого на воді за допомогою спеціального спорядження. Кожна команда ДЮП намагалася якнайкраще донести до глядачів основи знань, вмінь та навичок, що можуть допомогти людині уникнути у повсякденному житті лиха, яке несе у собі пожежа чи будь-яка інша надзвичайна подія. Членам журі було нелегко визначити переможців, адже усі виступи команд були цікавими та змістовними.

Переможених не було. Усі учасниики та керівники команд отримали від рятувальників дипломи та кубки. А переможець обласного етапу, яким стала команда «Сигнал” з Гайсинського району, окрім путівки на Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежників, отримала ще й шість цифрових фоторамок.

Тож позитивний настрій, яскраві спогади і справжні друзі – безцінні подарунки обласного етапу XXI Всеукраїнського фестивалю. Фестиваль завершився, але у серцях глядачів та учасників залишився заряд енергії, бадьорості та любові.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: Для маленьких чернівчан ...

КОМЕНТАРІ