На Тернопіллі майже 400 молодих спеціалістів отримали дипломи Чортківського державного медичного коледжу

На Тернопіллі майже 400 молодих спеціалістів отримали дипломи Чортківського державного медичного коледжу

07.07.15 10:26 0 603
Василь Хомінець та депутат обласної ради, голова постійної комісії з питань бюджету Олександр Стадник відвідав комунальний заклад Тернопільської обласної ради – Чортківський державний медичний коледж. Вони ознайомилися із навчально-освітньою базою закладу.

Директор коледжу, кандидат медичних наук, Заслужений лікар України Любомир Білик зазначив, що у навчальному закладі навчається близько двох тисяч студентів за п'ятьма спецівльностями із 12 областей України.

Цьогоріч вперше навчання одночасно завершили 378 випускників усіх спеціальностей. Завершення навчання у коледжі перетворилося на загальноміське свято.

Студенти пройшли колоною від коледжу до центрального собору – там відбулася спільна молитва на добру путь випускників.

Урочистості продовжилися на центральній площі Чорткова.

“Від себе особисто та усієї обласної ради вітаю випускників одного з найкращих навчальних закладів України, – наголосив Василь Хомінець на урочистостях. – Тут усе створено для духовного, патріотичного та професійного виховання. Нині медицина не тільки краю, а й України поповнилася майже чотирьохстами високопрофесійними спеціалістами. Дехто з Вас одразу продовжить навчання, а дехто приступить до роботи. Переконаний, кожен на своєму місці виконуватиме найголовніше – клятву жертовно і завжди допомагати людям задля збереження їхнього здоров'я та життя. Адже обрали Ви одну з найблагородніших професій. Чесно та щиро виконуйте свою місію, завжди памятайте педагогів, які дали вам знання та відкрили для вас професійний шлях. Хай Вас оберігає Господь у праведних справах та добрих намірах”.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Щомісячний звіт про ...

КОМЕНТАРІ