Тернопілля: рятувальники провели навчання на одній із водоймищ області

Тернопілля: рятувальники провели навчання на одній із водоймищ області

07.07.15 17:59 0 563
Наближається свято Івана Купала, за національною традицією, святкування якого проходить в ніч з 6 на 7 липня та пов'язане з масовим відпочинком людей поблизу води.

Щоб підтримувати високий рівень готовності для порятунку людей на водних об’єктах, в підрозділах Управління ДСНС України у Тернопільської області постійно проводяться практичні тренування особового складу.

Так, 6 липня, на одній з водойм Борщівського району працівники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління відпрацювали дії з порятунку потопаючого на річці.

За тактичним задумом, під час відпочинку на березі річки один юнак з компанії молодих людей вирішив поплавати. Відпливши далеко від берега, чоловік відчув себе зле і почав тонути.

Його товариші вчасно це помітили та зателефонували за номером «101». На місце події терміново прибули рятувальники, які на спеціальному човні швидко дісталися до потерпілого, витягнули його з води та доправили на суходіл.

Застосувавши реанімаційні заходи, рятувальники привели потерпілого до тями, після чого передали лікарям швидкої медичної допомоги.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Политический форум - ...
Наступна новина: Как быстрее справиться с ...

КОМЕНТАРІ