Чернігів: Дитячі майданчики повинні бути безпечними

Чернігів: Дитячі майданчики повинні бути безпечними

07.07.15 15:35 0 606
Ряд порушень у сфері благоустрою Чернігова виявили співробітники екологічної інспекції, обстежуючи прибудинкові території багатоповерхового житлового фонду обласного центру.

Прикро, що до переліку невпорядкованих потрапили об'єкти відпочинку та розвитку дітей. Так, у багатьох мікрорайонах дитячі каруселі, турніки, пісочниці, гойдалки, лавки, декоративні паркани знаходяться в несправному стані або, навіть, потребують демонтажу. Зайве нагадувати, що пошкоджені дитячі майданчики можуть становити небезпеку для дітей.

Як поінформував начальник екологічної інспекції Сергій Стринадко, з комунальними підприємствами вже проведено роз'яснювальну роботу та направлені листи із зазначенням об'єктів, котрі потребують їхньої уваги.

Керівник інспекції звертається до мешканців міста з проханням своєчасно інформувати комунальні служби при виявленні несправних об'єктів відпочинку, котрі можуть становити загрозу здоров'ю дітей і дорослих. Він також переконаний, що з метою запобігання вандалізму на дитячих і спортивних майданчиках батькам варто змалечку виховувати в дітях бережливе ставлення до спільного майна.

З пропозиціями, зауваженнями та побажаннями щодо благоустрою міських територій звертатися за адресою: м. Чернігів, просп. Перемоги, 63, тел. 67-28-25, або за телефоном «гарячої лінії»: 97-41-41.

За повідомленням екологічної інспекції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Стоматология в ...

КОМЕНТАРІ