Чернівецька область: за останні 3 доби виникло 9 пожеж

Чернівецька область: за останні 3 доби виникло 9 пожеж

07.07.15 11:49 0 525
Впродовж останніх трьох діб в Чернівецькій області сталося 9 пожеж. Так, 4 липня в селі Недобоївці Хотинського району сталася пожежа в господарській будівлі. Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло о 04:53 від домовласниці, яка помітила пожежу вже тоді, коли вогонь охопив всю будівлю. Швидкому розповсюдженню пожежі сприяли дерев’яні конструкції споруди та те, що всередині зберігалися дрова. Також існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані житловий будинок та літню кухню. На ліквідацію пожежі були направлені рятувальники міста Хотин та місцева пожежна команда села Ставчани. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу, запобігши її подальшому розповсюдженню, що дозволило врятувати від знищення житловий будинок та літню кухню. Вогнем знищено господарську будівлю.

Того ж дня ще одна пожежа виникла в селі Тарасівці Новоселицького району. Вогнем були охоплені житловий будинок та прибудована господарська будівля. На момент виникнення пожежі в будинку нікого не було, тому люди помітили пожежу вже тоді, коли полум’ям були охоплені покриття житлового будинку та прибудованої господарської будівлі. Загальна площа пожежі склала 120 кв.м.. Вогнеборці міста Новоселиця та місцева пожежна команда села Костичани за короткий проміжок часу прибули на місце події. Першочерговим завданням бійців ДСНС було недопущення подальшого поширення вогню, оскільки поруч із місцем виникнення пожежі знаходилася літня кухня. Рятувальники локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено покриття житлового будинку та господарських будівель, речі домашнього вжитку. Попередньою причиною виникнення пожежі стало коротке замкнення електромережі.

5 липня господарська будівля горіла в селі Тисовець Сторожинецького району. Складність пожежі полягала в тому, що вся будівля була повністю дерев’яною, тому вогонь швидко поширювався по конструкціях споруди. Люди помітили пожежу вже тоді, коли полум’я охопило всю будівлю площею 140 кв.м.. На місце події були направлені пожежно-рятувальні підрозділи міст Чернівці та Сторожинець, які ліквідували пожежу. За попередніми висновками, пожежу спричинило необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Всього в ході ліквідації пожеж рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області зберегли від знищення 8 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ