КП «Чернівціводоканал»  досягнутих з енергопостачальниками  домовленостей дотримується

КП «Чернівціводоканал»  досягнутих з енергопостачальниками  домовленостей дотримується

08.07.15 08:00 0 637
За спожиту електроенергію у червні цього року КП « Чернівціводоканал» перерахував ПАТ ЕК «Чернівціобленерго» 2 мільйона 592 тисячі гривень, що становить 65% від спожитого. Загалом з початку цього року рівень розрахунків КП «Чернівціводоканал» за спожиту електроенергію становить у середньому 63% і відповідає показникам попередніх років.

КП «Чернівціводоканал» постійно вживає організаційно-технічні заходи для зменшення споживання електроенергії і підвищення рівня проплат. Однак, енергопостачальники щомісяця у середньому на 3% збільшують вартість електроенергії, що нівелює економію, отриману від організаційно-управлінських рішень.

Наразі на погодження обласної комісії з організації проведення розрахунків з погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу подані протоколи для проведення розрахунків з різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що дозволить скоротити заборгованість КП «Чернівціводоканал» за спожиту електроенергію ще на 3,7 млн. грн.

Домовленості, досягнуті з попереднім керівником ПАТ ЕК «Чернівціобленерго» щодо щомісячної проплати за спожиту електроенергію у розмірі 2,6 млн. грн. при стабільних або зменшених обсягах споживання, комунальне підприємство «Чернівціводоканал» справно виконує. Жодних перемовин керівництва міста з новим менеджментом енергопостачальної компанії про зміну досягнутих домовленостей щодо графіків проплат не було. Тому публічні звинувачення теперішнього керівництва ПАТ ЕК «Чернівціобленерго» у відсутності порозуміння з боку керівництва міста є необґрунтованими і такими, що не сприяють пошуку компромісу, який дозволив би обом підприємствам вибудувати довгострокові партнерські стосунки в інтересах громади міста.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Актуальность изучения ...
Наступна новина: На Вінниччині працівникам ...

КОМЕНТАРІ