Чернівецька область: за добу рятувальники ліквідували 4 пожежі

Чернівецька область: за добу рятувальники ліквідували 4 пожежі

08.07.15 13:31 0 509
Протягом минулої доби в Чернівецькій області виникло 4 пожежі, 2 з яких сталися в обласному центрі. Так, по вул. Мілієвській у Чернівцях горіла господарська будівля місцевого мешканця. Через те, що поруч із господарською будівлею знаходився житловий будинок, існувала загроза поширення пожежі на нього. Складність пожежі полягала в тому, що в конструкціях будівлі було багато дерев’яних елементів, через що пожежа швидко поширювалося по будівлі і охопила площу 70 кв.м.. Вже за 5 хвилин після виклику на місце події прибули бійці ДСНС Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру. Рятувальники ліквідували пожежу, що дозволило врятувати від знищення житловий будинок. На пожежі знищено господарську будівлю.

Ще одна пожежа в обласному центрі виникла по вул. Комарова. Вогнем було охоплене сміття на відкритій території. Вогнеборці групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області, які за лічені хвилини прибули на місце події, оперативно ліквідували пожежу. Вогнем знищено сміття.

Того ж дня також горів житловий будинок у селі Банилів Вижницького району та суха трава на площі 150 кв.м.. в селі Великий Кучурів Сторожинецького району. В обох випадках рятувальники Управління ДСНС ліквідовували пожежі, в ході чого врятували від знищення 1 будівлю. Загиблих та травмованих немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вода забирає життя ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ