Делегація Вінниччини приєдналася до святкування Дня Незалежності Республіки Білорусь (+фото)

Делегація Вінниччини приєдналася до святкування Дня Незалежності Республіки Білорусь (+фото)

08.07.15 10:07 0 658
З нагоди відзначення Дня Незалежності Республіки Білорусь офіційна делегація Вінницької області відвідала м. Слонім Гродненської області.

На запрошення Слонімського районного виконавчого комітету, Вінницького обласного земляцтва Білорусів та на виконання доручення керівництва обласної державної адміністрації до складу делегації увійшли: начальник управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації Ігор Салецький, заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Андрій Лисак та голова Вінницького обласного земляцтва білорусів Володимир Кочелаба.

Також, на офіційні заходи щодо відзначення Дня Незалежності Республіки Білорусь, крім делегації з м. Вінниці, прибули іноземні гості з м. Огре (Латвія), м. Молетай (Литва), м. Августов (Польща), м. Сегрієв Посад, м.Торжок (Російська Федерація).

Делегації взяли участь в офіційній зустрічі з керівництвом Слонімського районного виконавчого комітету, вшанували подвиги учасників Другої світової війни, поклавши квіти до пам'ятника загиблим воїнам-визволителям та приєдналися до святкування Дня Незалежності, які відбувалися на центральних вулицях м. Слонім.

Заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Андрій Лисак від імені обласної державної адміністрації привітав з Днем Незалежності усіх громадян республіки Білорусь – «Дозвольте насамперед засвідчити свою повагу та привітати білоруський народ з річницею народження як суверенної, так і незалежної держави та подякувати голові виконавчого комітету м. Слонім Таргонському Олегу Мечиславовичу за запрошення і можливість спільно розділити радість важливого національного свята. Сподіваємось, що добре зерно, котре Ви сієте на ниві співпраці наших держав рясно зійде та принесе плоди».

Начальник управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації І. Салецький на зустрічі з керівництвом Слонімського районного виконавчого комітету презентував Вінницьку область та побажав, щоб зв'язки між нашими країнами поглиблювалися на благо наших народів.,

Зокрема зазначив, «Наш край - це розвинутий промислово-аграрний, науково-виробничий, культурно-освітній центр України та Поділля, де налагоджені партнерські стосунки між владою, громадськістю та бізнесом і створені умови для самореалізації жителів області. На Вінниччина має велике прагнення до співпраці з усіма зацікавленими сторонами, в тому числі і міжнародними представництвами та інвесторами. Регіон, відкритий для діалогу з усіма, хто має намір працювати на розвиток».



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Проект Британської Ради ...

КОМЕНТАРІ