Волинська область: рятувальники продовжують навчати громадян правилам безпечної поведінки в екосистемах

Волинська область: рятувальники продовжують навчати громадян правилам безпечної поведінки в екосистемах

08.07.15 16:00 0 594
6 липня працівники Іваничівського районного сектора УДСНС України у Волинській області спільно з представниками лісомисливського господарства провели профілактичний рейд Павлівським лісництвом з метою навчання громадян правил безпеки життєдіяльності у літній період.

Під час спілкування з громадянами рятувальники нагадували людям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в екосистемах, адже причини їх виникнення досить банальні: необережне поводження з вогнем, залишені напризволяще багаття, випалювання сухої трав'яної рослинності, а ще - сміття на сiльгоспугiддях, пустирях та уздовж доріг.

Тож рятувальники нагадували громадянам основні протипожежні вимоги під час відпочинку у лісах. Зокрема, закликали обирати спеціально облаштовані місця у рекреаційних зонах для розкладання багать та ретельно гасити вогнища, залишаючи місце дозвілля.

Водіїв застерегли не викидати непогашені недопалки цигарок на узбіччя, що межують з лісовими насадженнями, – це ще один із факторів ризику.

Усім без винятку рятувальники нагадували номер служби порятунку «101», а також вручали друковані матеріали з правил безпеки.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Як зберегти ...
Наступна новина: На Вінниччині триває шоста ...

КОМЕНТАРІ