Прокурор Закарпастької області Володимир Янко: Ми об`єднали зусилля задля боротьби з внутрішнім ворогом – корупцією та злочинністю і націлені на кінцевий результат

Прокурор Закарпастької області Володимир Янко: Ми об`єднали зусилля задля боротьби з внутрішнім ворогом – корупцією та злочинністю і націлені на кінцевий результат

08.07.15 14:21 0 516
6 липня в прокуратурі Закарпатської області відбулась міжвідомча наради керівників правоохоронних органів краю.

На заході керівники правоохоронних структур обговорили стан роботи правоохоронних органів області у боротьбі з контрабандою, порушенням митних правил, незаконній міграції, протидії корупції у митній сфері та при здійсненні прикордонного контролю і основні проблемні питання на цих напрямках. Прокурор області Володимир Янко розпочав нараду з того, що нагадав колегам-правоохоронцям про вимогу, поставлену Президентом країни - радикальне подолання корупції і контрабанди. Адже саме ці проблеми найбільш глобальні наразі в нашій державі, тому протидію їм віднесено до пріоритетних напрямків діяльності правоохоронних органів.

Володимир Михайлович зазначив, що незважаючи на той факт, що протягом поточного року правоохоронними органами активізовано діяльність на даній ділянці роботи, слід виробити додаткові, нехай новаторські, але більш жорсткі заходи для боротьби з корупцією, контрабандою та нелегальною міграцією в краї.

У нас понад 470 км кордону, - звернувся він до присутніх, - унікальна область, яка межує з чотирма європейськими державами і це зобов`язує нас ще ефективніше використовувати надані нам повноваження і вдаватися навіть до радикальних дій аби навести лад у цих питаннях. Цього вимагає від нас і Президент України і суспільство.

Окрім того, що керівниками правоохоронних органів було проаналізовано результати роботи за 6 місяців 2015 року з усіма досягненнями, яких більше і прорахунками, присутні розробили додаткові спільні заходи, покликані підвищити ефективність у боротьбі з контрабандою, порушенням митних правил, незаконній міграції, протидії корупції у митній сфері та при здійсненні прикордонного контролю.

Прокурор області наголосив, що ні Президента, ні суспільство, ні його самого не цікавлять точкові незначні затримання дрібних корупціонерів, хоча і це слід продовжувати робити, ми націлені на результат - судові вироки про притягнення до кримінальної відповідальності винних у корупції осіб. І тут немає недоторканих, повинна бути невідворотність покарання. Тільки так буде порядок, - підсумував Володимир Янко, коли винні у злочинах будуть покарані.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ