На Хмельниччині голова облдержадміністрації Михайло Загородний відстояв фінансування будівництва другої черги Чернелівського водогону

На Хмельниччині голова облдержадміністрації Михайло Загородний відстояв фінансування будівництва другої черги Чернелівського водогону

08.07.15 15:54 0 545
Державний фонд регіонального розвитку планує виділити 25 млн. гривень на будівництво другої черги Чернелівського водогону.

Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний за результатами представлення проектів у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

«З 36 проектів регіонального розвитку 18 пройшли конкурсний відбір міжвідомчої комісії. Ми повинні бути об'єктивні до всіх територій, аби рівномірно розподілити кошти. Мова йде про ті проекти, які будуть завершені у 2015 році і де буде співфінансування з місцевого бюджету», - сказав Михайло Васильович.

Він наголосив на тому, що цьогоріч він відстояв включення до переліку фінансування об'єктів з Державного фонду регіонального розвитку будівництво другої черги Чернелівського водогону, що забезпечує питною водою жителів обласного центру. Планується, що на цей об'єкт буде виділено 25 млн. гривень.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жителька Мукачева ...
Наступна новина: У Львівській області водій ...

КОМЕНТАРІ