На Хмельниччині рятувальники навчають населення правилам безпеки під час відпочинку на воді

На Хмельниччині рятувальники навчають населення правилам безпеки під час відпочинку на воді

08.07.15 13:51 0 544
У літню пору люди полюбляють відпочивати біля водойм. Та інколи їхня необережність під час відпочинку може мати трагічні наслідки. Саме тому усім відпочиваючим необхідно суворо дотримуватися правил безпеки.

З цією метою працівники Деражнянського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області спільно з працівниками районного відділу міліції 7 липня здійснили спільні патрулювання на р. Вовк у м. Деражня та в с. Зяньківці.

Під час патрулювання відпочиваючим наголошено про небезпеку купання у не пристосованих для цього місцях, про небезпеку купання у нетверезому стані, а також навчили населення, як надавати першу долікарську медичну допомогу потерпілому.

Особливу увагу співробітники ДСНС району приділили людям, які відпочивають з дітьми. Вони наголосили відпочиваючим про недопустимість залишення дітей без нагляду поблизу водойм.

Рятувальники ДСНС вкотре звертаються до мешканців та гостей Хмельниччини з проханням дотримуватись правил поведінки на водоймах, особливо звертаємось до громадян, які відпочивають на водоймах з дітьми! Пам'ятайте! Лише суворе дотримання правил безпечної поведінки на воді збереже Ваше життя та здоров’я.

Деражнянський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: Техногенное бедствие ...

КОМЕНТАРІ