На Хмельниччині рятувальники роз’яснили відпочиваючим правила безпеки біля водойм

На Хмельниччині рятувальники роз’яснили відпочиваючим правила безпеки біля водойм

08.07.15 09:08 0 536
Щоб попередити трагедії на воді під час купального сезону красилівські рятувальники систематично проводять рейди в місцях, де найчастіше відпочивають люди. Так, 6 липня рятувальники провели роз’яснювальну роботу поблизу ставка Левада у м. Красилові. Тут полюбляють відпочивати як місцеві мешканці, так і гості міста.

Представники Служби порятунку «101» застерегли людей від необачної поведінки та нагадати як не завдати шкоди життю та здоров’ю, відпочиваючи біля води. Крім того, рятувальники надали громадянам листівки попереджуючого характеру. Під час рейду особливу увагу приділили дітям, їм нагадали, чим можуть обернутися небезпечні ігри на воді та стрибки з круч або мостів.

Серед відпочиваючих не знайшлося жодного, хто б нехтував безпекою. Усі знають скільки часу і коли можна перебувати у воді, що не варто далеко запливати від берега та купатися у нічний час доби. Організатори рейду відзначили, що робота такого змісту проводиться не даремно та продовжать роз’яснювати правила безпеки біля місцевих водойм.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: на Маневиччині ...
Наступна новина: Вінничина: заказник «Долина ...

КОМЕНТАРІ