Проект Британської Ради «Активні громадяни» презентують у Чернігові

Проект Британської Ради «Активні громадяни» презентують у Чернігові

08.07.15 10:10 0 605
У четвер, 9 липня, о 10-й годині в Чернігівській міській раді відбудеться зустріч керівництва з делегацією учасників проекту Британської Ради «Активні громадяни».

Партнерами проекту в Україні є більше 30 громадських організацій з усіх областей України, серед них три організації з Чернігова (Чернігівський осередок Відкритого університету майдану, Чернігів Європейський та АХАЛАР).

Тренінги «Активних громадян» пройшли вже більше 1000 осіб. На реалізовано або реалізується 15 проектів соціальної дії, два з яких у Чернігові.

Учасники зустрічі планують обговорити можливі форми майбутньої співпраці у рамках проекту.

Довідково: «Активні Громадяни» - програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував у 2009 році та реалізується більш ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії. Проект «Активні Громадяни» вже успішно реалізувався в Україні в 2009-2012 роках, а його відновили в новому форматі та з новими акцентами. Цей цикл проекту реалізується також у Південному Судані, Уганді, США, В'єтнамі, Великобританії, Польщі та Україні.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Делегація Вінниччини ...
Наступна новина: Волинська область: за добу ...

КОМЕНТАРІ