Чернігівська область: за добу на Чернігівщині потонуло 2 людини

Чернігівська область: за добу на Чернігівщині потонуло 2 людини

08.07.15 09:01 0 523
6 червня об 11:30 поблизу м. Щорс у р. Снов потонув 26-річний чоловік. Як розповіли свідки, він ловив рибу з берега річки, а потім через дуже спекотну погоду вирішив покупатися. Коли молодик заплив на середину річки, то раптово почав тонути. Один з рибалок, який помітив це, намагався врятувати чоловіка, але не встиг.

Інший трагічний випадок стався о 15:30 цього ж дня поблизу с. Количівка Чернігівського району де потонула 35-річна місцева жителька. Як з’ясувалося, компанія відпочивала на березі озера. Згодом одна з жінок вирішила перепливти на інший берег, але не розрахувала свої сили і зникла під водою посередині водойми. Чоловіки одразу кинулися рятувати жінку, проте їх зусилля виявилися марними. Лише водолази, які прибули на місце події, знайшли на дні озера її тіло та витягли на берег.

У зв’язку з цим, рятувальники звертаються до жителів і гостей Чернігівщини з проханням бути вкрай обережними на водоймах. Розраховуйте свої сили і не запливайте далеко від берега. Не влаштовуйте небезпечні ігри на воді та ні в якому разі не заходьте у воду в нетверезому стані.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: на Сокальщині ...
Наступна новина: Волинь: на Маневиччині ...

КОМЕНТАРІ