На Рівненщині викрали «БМВ» та «КІА» (+фото)

На Рівненщині викрали «БМВ» та «КІА» (+фото)

08.07.15 15:44 0 1063


Працівники ДАІ області впродовж ночі 6 липня зареєстрували два незаконних заволодіння транспортними засобами, один з яких інспектори ДАІ вже оперативно розшукали.

На спецлінію «102» надійшло повідомлення жителя міста Рівне, що в період із першої до опів на четверту ночі з подвір'я будинку на вулиці Гур'єва обласного центру невідомі особи незаконно заволоділи його автомобілем марки «БМВ Х6», номерні знаки ВК 3838ВМ, зеленого кольору, 2008 року випуску.

Аналогічний випадок трапився у місті Кузнецовськ. Там незаконно заволоділи автомобілем марки «КІА Беста», державний номерний знак ВК 9469ВК, білого кольору, 1996 року випуску.

Останній транспортний засіб інспектори ВДАІ з обслуговування міста Кузнецовськ та Володимирецького району оперативно розшукали в селі Рудка Володимирецького району. Авто стояло на узбіччі дороги без зовнішніх пошкоджень. На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу.



Наразі тривають оперативно-пошукові заходи щодо розшуку автомобіля «БМВ Х6». Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що може допомогти правоохоронцям встановити місце знаходження транспортного засобу, прохання телефонувати до чергової частини управління Державтоінспекції за номерами: 63-58-21 або 102.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Дитячий табір ...
Наступна новина: Жителька Мукачева ...

КОМЕНТАРІ