До Житомира із зони АТО повернувся зведений загін інспекторів УДАІ

До Житомира із зони АТО повернувся зведений загін інспекторів УДАІ

08.07.15 10:27 0 634
На початку червня ДАІшники області вкотре приступили до виконання службових завдань у зоні проведення антитерористичної операції на Донеччині. 7 липня до Житомира повернувся перший зведений загін із бойової вахти, яка безперервно триватиме упродовж трьох місяців.

Зустріти інспекторів до обласного УДАІ УМВС прийшли рідні, друзі та колеги відряджених. Командир зведеного загону Святослав Кучинський перед вишикуваним строєм доповів керівникові обласного підрозділу Володимиру Грибу про виконання поставлених службових завдань та прибуття усіх живими й неушкодженими.

- Вітаємо з поверненням, дякуємо за службу й проявлені відповідальність та професіоналізм, - звертаючись до присутніх, відзначив очільник УДАІ. – Ваша робота належно цінується і жителями Донбасу, і керівництвом органів внутрішніх справ.

Підтвердженням сказаних слів стали привезені інспекторами Подяки від ГУМВС України в Донецькій області за сумлінне виконання службових завдань у зоні проведення АТО, самовідданість та вірність Присязі, спрямовані на захист інтересів держави.

Рідні міліціонерів, які відразу після офіційної частини, кинулись до прибулих з обіймами та поцілунками, зізнаються, що очікування було непростим. Втім декому з відряджених вдалося таки приховати свою поїздку від батьків.

- Я лише учора дізналась, що мій син був на Донеччині, - розповідає Галина Верболоз, мати одного із інспекторів, – він телефонував кілька разів на тиждень й говорив, що дуже багато роботи, тому не може приїхати. І все обіцяв, що за кілька днів заскочить.

Після вітань інспектори разом з отче Миколаєм помолилися у місцевій каплиці за мир і спокій в Україні та колег, які їх напередодні змінили на бойових постах.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Увага,спека! Звернення ...

КОМЕНТАРІ