На Вінниччині шукали шляхи та механізми вирішення конфліктних ситуацій,які виникають у фермерів на ринку енергетики (+фото)

На Вінниччині шукали шляхи та механізми вирішення конфліктних ситуацій,які виникають у фермерів на ринку енергетики (+фото)

09.07.15 18:24 0 569
З метою всебічного та об'єктивного розгляду звернень фермерів та приватних землевласників, щодо приєднання електроустановок до електричних мереж та плати за дані послуги, а також пошуку шляхів та механізмів вирішення конфліктних ситуацій, що виникають на ринку енергетики, в приміщенні інспекції Держенергонагляду у Вінницькій області відбулось засідання робочої групи з напрацювання та внесення пропозицій до постанов НКРЕКП від 17.01.2013 р. № 32 «Про затвердження Правил приєднання електроустановок до електричних мереж», від 12.02.2013 р. № 115 «Про затвердження Методики розрахунку плати за приєднання електроустановок до електричних мереж».

В робочій групі прийняли участь начальник інспекції Держенергонагляду у Вінницькій області Пірняк В.М., представники відділу безпеки праці та інженерно-технічного забезпечення Департаменту агропромислового розвитку Вінницької ОДА, сектору НКРЕКП у Вінницькій області та ПАТ «Вінницяобленерго», а також уповноважені представники асоціації фермерів та приватних землевласників Вінницької області.

Під час засідання робочої групи піднімались питання, щодо значного завищення тарифів на послуги ПАТ «Вінницяобленерго», на незрозумілий та непрозорий, як на думку фермерів, порядок виготовлення та терміни затвердження технічної документації на приєднання електроустановок до електричних мереж ПАТ «Вінницяобленерго» та значно завищеної плати за приєднання.В свою чергу начальник інспекції Держенергонагляду у Вінницькій області Пірняк В.М., ознайомив робочу групу з проблемними питаннями що мали місце в практиці Інспекції, при розгляді звернень по приєднанню електроустановок споживачів до електричних мереж ПАТ “Вінницяобленерго”. Також відзначив, що у проекті Правил приєднання електроустановок до електричних мереж значно доопрацьовано діючий документ, що створює прозорий механізм, в частині приєднання електроустановок до електричних мереж.

В підсумку, робочою групою напрацьовано та узгоджено ряд зауважень та пропозицій до проектів “Правил приєднання електроустановок до електричних мереж” та “Методики розрахунку плати за приєднання електроустановок до електричних мереж”. За результатами засідання робочої комісії був складений та підписаний усіма учасниками відповідний Протокол та рішення.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Лучшие автосалоны Москвы

КОМЕНТАРІ