У загальному виробництві зернових культур найбільшу частку 94,2% займає ячмінь озимий, якого намолочено 122,2 тис.ц, горох – 4,8% (6,2 тис.ц).
Ріпак озимий зібрано на площі 24 га, його валовий збір становив 716 ц, а середня врожайність – по 29,8 ц з 1 га.
В усіх категоріях господарств накопано 54,9 тис.т картоплі (по 171 ц з 1 га), вироблено овочів відкритого ґрунту 18,8 тис.т (по 193 ц з 1 га), плодоягідної продукції – 7,8 тис.т (по 52,4 ц з 1 га).
Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: На Львівщині внаслідок ...
Наступна новина: Чернівці: Понад 70 ...