Чернівці: Понад 70 випускників Університету третього віку отримають сертифікати про закінчення навчального року

Чернівці: Понад 70 випускників Університету третього віку отримають сертифікати про закінчення навчального року

09.07.15 13:23 0 647
Вручення сертифікатів про закінчення 2014-2015 навчального року відбудеться 9 липня у дворику Ратуші. Окрім того буде презентовано виставку мистецьких робіт, створених слухачами університету.

Університет уже третій рік діє на базі Чернівецького комунального територіального центру соціального обслуговування «Турбота». Основною метою діяльності Університету є збереження взаємодії людей похилого віку, людей з обмеженою життєдіяльністю з соціальним середовищем, та їх участь в активному суспільному житті громади.

У 2014-2015 навчальному році за побажаннями підопічних відділення було розширено напрямки роботи Університету. Додатково відкриті нові факультети: основи медицини та здорового способу життя по напрямках «Основи активного довголіття» та оздоровча група «Ци-гун», факультет іноземних мов (вивчення англійської, румунської, та болгарської мови), астрологічний факультет, літературний факультет, психологічний факультет з практичними групами з арттерапії. Навчання проводиться на базі Центру, що знаходиться на вул. Університетській, 18. На базі обласної наукової бібліотеки ім. М.Івасюка та комунальної бібліотечної установи (філія №1) продовжує працювати факультет основ комп'ютерної грамотності.

Надання послуги «Університет третього віку» забезпечується безкоштовно із залученням викладачів навчальних закладів різних рівнів акредитації, фахівців місцевих органів влади, волонтерів та членів благодійних організацій, студентів, школярів, людей похилого віку, які одночасно можуть бути і слухачами Університету. У процесі навчання використовувались різні форми навчання: лекційні заняття з обговоренням, практичні заняття, дискусії, дебати, круглі столи, екскурсії, концерти тощо.

На емблемі «Університету третього віку» зображені контури ЧНУ, книга знань всесвітньої мудрості, листя дуба – символ вічності, мудрості (дуб відповідає за генетику роду) і лотос – символ просвітлених знань. Девіз Університету – «Отримуючи – розвивай, розвиваючи – вдосконалюй».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині молодий ...
Наступна новина: У Тернополі облаштовують ...

КОМЕНТАРІ