До Дня Державного Прапора,Дня Незалежності та 930-річчя міста Луцька заплановано багато цікавих заходів

До Дня Державного Прапора,Дня Незалежності та 930-річчя міста Луцька заплановано багато цікавих заходів

09.07.15 10:17 0 783
23-24 серпня ми відзначатимемо День Державного Прапора, 24- річницю Незалежності України та 930-у річницю з часу першої писемної згадки про місто Луцьк в Іпатіївському літописі. У ці дні в місті буде багато цікавих заходів та подій. Розпорядженням першого заступника міського голови Тараса Яковлева затверджено перелік цих заходів.

Зокрема, лучани та гості міста можуть долучитися до урочистого підняття Державного Прапора України, урочистих зборів до Дня Незалежності, урочистої академії до Дня міста, мистецького дійства “Кобзарське віче”, громадської акції “Українська вишиванка”, фестивалю дзвонарного мистецтва “Благовіст Волині”, мистецького проекту “Urbs Lucoria-Грод Луцький”, мистецької акції “Україна — Єдина!”, свята квітів “Луцьк квітучий”, молодіжному мистецькому фестивалі, велопробігу вулицями міста, промоційному проекті “Імена Луцька”, безоплатній екскурсії Луцьком, конкурсу малюнків на асфальті “Майбутнє України очима дітей”, дитячих розвагах “Моя країна — Україна”, міжнародному турнірі з футболу серед ветеранських команд міста Брест (республіка Білорусь), Жешува (Республіка Польща), Львова та Луцька, дитячому квесті “Шляхами історії славетного Лучеська”, відкритому турнірі з боксу та багатьох інших.

Також на 23 серпня заплановано відкриття пам'ятного знака “Волинським Героям Майдану” на меморіальному комплексі “Вічна Слава”.

Розпорядженням зобов'язано керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств провести благоустрій, впорядкувати території та забезпечити належний санітарний стан на території міста під час підготовки та проведення святкових заходів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Вінниччині триває шоста ...

КОМЕНТАРІ