Протягом доби на Волині зареєстровано три автопригоди

Протягом доби на Волині зареєстровано три автопригоди

09.07.15 08:52 0 548
7 липня близько 4-ї години на автодорозі Річиця-Мельники-РічицькіРатнівського району, 28-річний житель села Річиця, керуючи автомобілем «Фольксваген-Кадді», не вибрав безпечної швидкості руху та зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у Ратнівську центральну районну лікарню.

Близько 11-ї години на автодорозі Піща-Шацьк-Любомль-Верба 43-річнийжитель Львівської області, керуючи автомобілем «ЗАЗ», в районі мосту через річку Прип'ять не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням. У результаті з'їхав у кювет та перекинувся: 9-річний пасажир, житель Львівської області, отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у територіальне медичне об'єднання Шацького та Любомльського району.

Ще одна автопригода зареєстрована близько 16-ї години у місті Рожище: 60-річний водій мопеда «ДЕЛЬТА», рухаючись вулицею Шевченка, при зустрічному роз'їзді зіткнувся із 56-річним велосипедистом. Велосипедист був у стані алкогольного сп'яніння і, за попередніми даними, раптово виїхав на зустрічну смугу, де й відбулося зіткнення. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження, але не госпіталізовувався.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ