На Ужгородщині піротехніки знешкодили 206 вибухонебезпечних предметів

На Ужгородщині піротехніки знешкодили 206 вибухонебезпечних предметів

09.07.15 11:21 0 463
6 липня у с. Кам’яницька Гута, що в Ужгородському районі, виявили велику кількість вибухонебезпечних предметів. Місцевий мешканець, копаючи фундамент під зведення будинку на вул. Центральній, знайшов більше двох сотень боєприпасів. Об 11:00 чоловік повідомив про це до оперативно-рятувальної служби.

Представники групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення, які прибули на місце події, вилучили з землі 206 ВНП часів Другої світової війни. Серед них – 10 мінометних мін калібром 82 мм, 7 гранат РГД-5, 8 гранат Ф-1, одна протипіхотна міна ПОМЗ-2М і 180 набоїв. Усі знайдені боєприпаси транспортували на військовий полігон та о 18:20 знищили.

Рятувальники закликають закарпатців! У разі виявлення підозрілих металічних предметів, схожих на вибухонебезпечні, не чіпайте їх і не пробуйте самостійно знешкодити вибуховий пристрій. Натомість позначте місце знахідки, повідомте про це органи влади, місцевого самоврядування, міліцію або ж зателефонуйте до служби порятунку за номером 101.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ