У лісі на Ужгородщині виявили артилерійський снаряд

У лісі на Ужгородщині виявили артилерійський снаряд

09.07.15 08:09 0 498
7 липня в лісовому масиві біля с. Кібляри Ужгородського району виявили вибухонебезпечний предмет. На загрозливу знахідку натрапив місцевий мешканець, збираючи гриби. О 13:35 він подзвонив до оперативно-рятувальної служби.

Спочатку чоловік вирішив, що обидва виявлені ним металічні предмети – це артилерійські снаряди. Однак піротехніки з Аварійно-рятувального загону спецпризначення з’ясували, що це були один артснаряд калібром 152 мм часів Другої світової війни та обрізок іржавої труби. Вибухонебезпечний предмет транспортували на військовий полігон у с. Оріховиця, де о 17:30 знищили.

Шановні закарпатці! Будьте обережні під час відпочинку в лісі, адже будь-якої миті ви можете натрапити на вибухонебезпечний предмет. Якщо ви знайшли підозрілу річ, у жодному разі не чіпайте її руками і не намагайтеся самостійно знешкодити вибухівку. Замість цього розмістіть поруч із місцем знахідки попереджувальні знаки (огорожу, червону стрічку тощо) й повідомте про виявлений ВНП до служби порятунку за номером 101.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Проект Британської Ради ...
Наступна новина: рятувальники прийняли ...

КОМЕНТАРІ